SharePoint 2013 and beyond

first post: BejeweledOne wrote: This is a very handy webpart. It would be nice if someone could up...

latest post: BejeweledOne wrote: I managed to get it installed in SP2013 and it shows up in webparts...

Connecting sharepoint list webparts to Excel Web Access web part in Sharepoint 2013

first post: kanikas wrote: I want the user to have 3 connected options: First he should be abl...

Visibility Filter does not work with InfoPath Form

first post: gleapman99 wrote: Tried using the visibility filter with a connection from an InfoPat...

latest post: fcbfan wrote: Folks, here is the way to use the visibility filter webpart on Info...

Filter web part by group

first post: JasonB12 wrote: Hello. Anyone know how to filter and hide the web parts by group? ...

latest post: JoeD wrote: So I assume there is a User Profile field named "Group Name"? You ...

UserProfile filter

first post: abatary wrote: Hi, I was able to get this working using a selection list and conne...

Install in Sharepoint 2010

first post: BejeweledOne wrote: This might seem like a dumb question but how do I install this in ...

latest post: BejeweledOne wrote: Ok, I figured it out. The -f should have been -filename.

Filter web part in SP 2010

first post: brsarruda wrote: Hi All,is there some solution like that for SP 2010?I mean, I want ...

latest post: brsarruda wrote: Hi VenSPCon, Yes, you can use in SP2010. rgds. 

Visibility runs for a default value

first post: mk111221 wrote: I have a sharepoint list that hasoperational periodaccounting perio...

latest post: mk111221 wrote: Joe, Thanks I will look at it when I get back from vacation and let...

Use Visibility filter without having user make a choice

first post: rstevens1416 wrote: Hi, I would like to show web parts based on the users title.Consult...

latest post: markmarquis wrote: Hello Joe, thank you for the reply. I have not tried using in 2010 ...

Connection Interface Implemented?

first post: soconno2 wrote: Hi, I am trying to write a web part that sends values via a connect...

latest post: soconno2 wrote: I believe Ive recognized my error, would you webpart work with the ...